Samenstroom

Wie zijn wij ?

Samenstroom is een initiatief van en voor inwoners uit Belfeld, Steyl, Tegelen, Venlo, Blerick, Arcen, Lomm en Velden. Wij zijn maatschappelijk gericht en koppelen dat aan duurzaamheid – met duurzame energie als kernbegrip. Samenstroom brengt duurzame energie dichterbij en maakt deze lokaal. Dat doen we samen; met en voor u, uw buurt, uw wijk.

Contactgegevens

Doet u mee? Kijk op de website en neem contact met ons op!
Peter Pasmans (Tegelen-Belfeld), Paul Klein Tuente (Venlo), Paul Menger (Velden-Lomm), Bert Frings (Arcen), Jan Linssen ((Hout) Blerick).

E-mail: secretariaat@samen-stroom.nl
Website: https://samen-stroom.nl/

Hoe werken we aan de global goals?

Samenstroom werkt samen met de gemeente Venlo, woningcorporaties, natuur en milieuorganisaties en wijk- dorpsraden. Met scholen, bedrijven en gemeenschaps-accommodaties organiseren we onder andere zonne-energie op hun daken. We zijn partner bij het plaatsen van elektrische deelauto’s in wijken en dorpen en zorgen voor financiële deelname van onze inwoners aan het windpark Greenport/Heierhoeve en zonneparken. Naast een aantrekkelijke rente op de inleg leveren zonne- en windparken de deelnemende coöperaties voldoende geld op om te investeren in lokale duurzame projecten.

Wat zijn onze global goals?

Wat zijn onze duurzame ambities?

Het motto van Coöperatie Samenstroom is: duurzaam van en voor ons.

Open Energiedag 17 september 2022

Open Energiedag 17 september 2022

Op zaterdag 17 september vindt de landelijke Open Energiedag plaats. Tijdens deze dag openen vele duurzame energieprojecten hun deuren. Windpark Greenport Venlo doet dat ook! U bent tussen 13 en 16 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen, u te laten...

Lees meer