Wie zijn wij ?
Wij creëren een lokale foodbelevenis waar we 7 dagen per week onze gasten verrassen (kopen), verwennen (horeca), helpen (educatie) en entertainen (events) met eerlijk en gezond eten.
Hoe werken we aan de global goals?
Door transparantie in de herkomst en bereiding van ons voedsel, kunnen onze gasten genieten van gezond
en eerlijk eten. Naast een unieke culinaire belevenis, bieden we onze gasten ook educatie.
Over eerlijk en gezond voedsel.
Dat maakt Beej Benders tot een ware foodbelevenis.
Passie voor eten én voor onze gasten maakt ons tot de grootste foodbelevenis in de Euregio. (Nederland, België en Duitsland)
Wat zijn onze global goals?
Wat zijn onze duurzame ambities?
Het is onze ‘droom’ om via een actieve samenwerking met partners binnen de gehele voedselketen te komen tot nieuwe business-modellen. Vanuit deze visie willen wij het ambacht weer belangrijk maken.We willen, dat smaak, authenticiteit en gezondheid op een duurzame manier weer centraal staan.
Een nieuwe visie op ‘food’
Het ambacht en onze kennis over de herkomst van food staan aan de basis van een nieuwe foodbeleving. Om de authenticiteit van smaak te herontdekken, moeten we food in een bredere belangstelling plaatsen. Ook de consument raakt steeds meer betrokken bij voeding. Er is...