Laden Evenementen

Klimaatalarm 14 maart 2021

14 maart 2021

In heel Nederland gaan mensen op 14 maart 2021 de straat op om alarm te slaan over het klimaat. (Foto boven door: Anjo de Haan)

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en watertekorten, in binnen- en buitenland? Of kiezen we nu voor vruchtbare grond, schone lucht en voldoende drinkwater?

Laten we de miljardensteun die nu is vrijgemaakt gebruiken om Nederland eerlijker en groener te maken. De overheid geeft miljarden euro’s aan grote vervuilende bedrijven in de vorm van subsidies, leningen en belastingvoordelen. Dit gaat ten koste van gezinnen en kleine ondernemers. De overheid kan ons belastinggeld maar 1 keer uitgeven. Nu maakt ons belastinggeld de klimaatcrisis erger. Dat moet anders.

Op 14 maart zijn er daarom door heel Nederland lokale evenementen in het teken van het Klimaatalarm. Zo kunnen wij – op afstand – massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen.

De dichtstbijzijnde locatie, waar iets in dit kader georganiseerd wordt, is hier vanuit Venlo gezien, Roermond.

Meer informatie: https://klimaatmars2021.nl/

Lees hier de pagina die Greenpeace aan deze actie gewijd heeft

Bekijk hier hun live-stream:

.

 

.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Locatie

Roermond

Organisator

Klimaatcrisis Coalitie
Bekijk de site van Organisator