Op zaterdag 17 september vindt de landelijke Open Energiedag plaats. Tijdens deze dag openen vele duurzame energieprojecten hun deuren. Windpark Greenport Venlo doet dat ook!

U bent tussen 13 en 16 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen, u te laten informeren én met elkaar het gesprek aan te gaan. De Open Energiedag vindt plaats bij de achtste windturbine, gelegen langs de Newtonweg, ingang bij de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V.

Informatie over diverse onderwerpen

De Open Energiedag wordt georganiseerd in samenwerking met diverse betrokken partijen. Samenstroom heeft tijdens het evenement een eigen stand waarin we vragen beantwoorden of in gesprek gaan over onderwerpen als duurzaam wonen, het leefbaarheidsfonds en de obligatieregeling. Andere partijen delen – aan de hand van een presentatie of in een stand -informatie over het Windpark en bredere duurzame ontwikkelingen in de regio.

Meer informatie volgt

Heeft u interesse om de Open Energiedag te bezoeken? Noteer de datum dan alvast in uw agenda. Direct na de zomervakantie komt er meer informatie beschikbaar over het precieze programma en verdere details. We kijken er naar uit om u op 17 september te mogen ontmoeten!

Meer dan 300 ideeën hebben de bewoners van de Klingerberg, de Boekend en uit het noordelijke cluster aangedragen om de leefbaarheid in hun woonomgeving te vergroten. Het heeft onze verwachtingen overtroffen!

Om elke idee-indiener recht te doen, om de positieve impact van een idee maximaal gestalte te kunnen doen, willen we met de kerngroepen en idee-indieners zorgvuldig verder bouwen. De vakanties zijn voor de meeste mensen voorbij, de accu’s weer opgeladen en we staan weer in de startblokken!

Bron: https://samen-stroom.nl/service/17-september-open-energiedag/